Interpres is gespecialiseerd in HRM, Recruitment en Team Management

HRM

Meer dan 15 jaar ervaring met alle denkbare HRM-onderwerpen staat garant voor degelijke advisering en ondersteuning. Interpres is uw partner in human resources.

Lees meer »

Recruitment

Interpres is gespecialiseerd in interim recruitment oplossingen. Wij kunnen voor u het werving & selectie-proces, geheel of gedeeltelijk uit handen nemen.

Lees meer »

Team Management

Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten.

Lees meer »

Mensen en organisaties met elkaar verbinden, dat is wat Interpres doet. Wij werven & selecteren, coachen en adviseren. Flexibel en met hoge kwaliteit. Hoe goed de bedrijfsprocessen ook zijn, gemotiveerde medewerkers zijn uiteindelijk de doorslaggevende factor voor het succes van een organisatie. Hier heeft Interpres toegevoegde waarde. Dankzij inzicht in competenties en drijfveren van mensen dragen wij optimaal bij aan loopbaanontwikkeling en daarmee plezier in in de werkzaamheden.

Drijfveren en waarden zijn van invloed op ons denken en doen. Door deze onzichtbare motivatie te meten en te begrijpen zijn we beter in staat om duidelijk te maken wat we precies bedoelen en kunnen we situaties beter sturen in een gewenste richting. Daarmee kunnen we onze communicatie verbeteren tot op een niveau van werkelijk inzicht en wederzijds begrip. Dat leidt tot betere samenwerking, resultaten en een inspirerende werkomgeving.

Interpres is onderscheidend en heeft toegevoegde waarde binnen HRM, recruitment en team management. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op actuele marktontwikkelingen.

Interpres detacheert, werft en selecteert specialisten op het gebied van finance, marketing & communicatie, HRM, ICT en engineering voor een groot aantal organisaties in heel Nederland. Zie het ‘Main Menu’ voor onze specialismen.